Opettajille

Koneteknologiakeskus opettajille

Tullessasi ensimmäistä kertaa Koneteknologiakeskukseen, ota yhteyttä henkilökuntaan niin opastamme käytännön järjestelyissä. Olemme myös mielellämme mukana, kun esittelet Koneteknologiakeskusta oppilasryhmällesi.

Mikäli haluat tulla pitämään oppituntiasi Koneteknologiakeskukseen, varaa tarvittavat laitteistot ja tilat Webtimmi-varausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulla ei ole tarvittavia tunnuksia varausten tekemiseen tai tarvitset opastusta varausten tekemisessä, ota yhteyttä Koneteknologiakeskuksen henkilökuntaan.

Kattavan ja ajanmukaisen laitekannan lisäksi Koneteknologiakeskuksella on käytössä yksi luokkaopetukseen sopiva oppimistila (Freesari) ja isommille koulutusryhmille soveltuva  seminaariluokka (Verstas). Lisäksi opetuskäyttöön on varattavissa myös ATK-luokka (Fiilari), jossa on käytössä 21 työasemaa, mukaan lukien opettajakone. Kolmessa työasemassa on erillinen ohjain/näppäimistö Heidenhain-ohjelmoinnin harjoittelua varten.

Koneteknologiakeskus järjestää yhteistyöforuumi- ja asiantuntijaryhmäkokoontumisia oppilaitosten edustajien kanssa. Tapaamisten tarkoituksena on kehittää keskuksen toimintaa yhdessä ideoiden. Mikäli haluat tietää lisää kokoontumisista tai sinulla on mielessä oppimisympäristötoimintaan liittyviä ajatuksia tai kysymyksiä, ota yhteyttä Koneteknologiakeskuksen henkilökuntaan.

 


Copyrights 2019 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi