Ajankohtaista

Laserhitsauksen hyödyntäminen tuotannossa -seminaari 5.9.2018
24.08.2018

Laserhitsaamalla tuotetaan laadukasta syvän tunkeuman hitsiä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Laserhitsauksessa lämmöntuonti materiaaliin on pientä, mikä vähentää materiaaliin syntyviä metallurgisia muutoksia, rakenteen jäännösjännityksiä sekä muodonmuutoksia. Laserhitsaus valmistusteknologiana yleistyy Suomessakin kaiken aikaa.

HT Laser Oy:n, Koneteknologiakeskus Turku Oy:n ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston toteuttama Laserhitsauksen hyödyntäminen tuotannossa -seminaari on suunnattu eri teollisuudenalojen suunnittelijoille ja hankinnoista vastaaville. Esittelemme laserhitsausta käytännönläheisesti: mitä laserhitsaus on, mitä se mahdollistaa ja mitkä ovat sen edut. Saat tietoa mm. kappaleille vaadittavista työvaroista ja erilaisista liitostekniikoista. Lisäksi pääset katsomaan robottiasemalla tapahtuvaa laserhitsausDEMOa.

Tilaisuuden sisältö on suunniteltu niin, ettei osallistujilta vaadita aiempaa laserhitsauksen tuntemusta. Ohjelmasta vastaa joukko Suomen kokeneimpia laserteknologioiden ammattilaisia.

Lataa seminaarin ohjelma (pdf) tästä

AIKA: keskiviikko 5.9.2018, klo 9-12 + lounas

PAIKKA: Koneteknologiakeskus Turku Oy, Lemminkäisenkatu 28, 20520 Turku

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, kutsua saa mielellään myös jakaa. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mainitsethan ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Nea Kontoniemi, HT Laser Oy, nea.kontoniemi[at]htlaser.fi; p. 050 355 4515

 

HT laser  KTK  LUT

 


Copyrights 2024 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi