Ajankohtaista

Syyskuun tapahtumia
04.09.2013

Koneteknologiakeskus Turku Oy on mukana Viron suurlähetystön, Suomalais-Eestiläisen kauppayhdistyksen, Development Network of Estonian ja Enterprise Estonia Helsingin järjestämässä Suomi ja Viro - luonnollinen talousalue -seminaarissa. Seminaari järjestetään Tampereen Alihankintamessuja edeltävänä päivänä 23.9.2013 kello 15:30-18:00. Tilaisuus on suunnattu suomalaisille teollisuusyrityksille ja yhteistyöverkostoille ja se järjestetään Sokos Hotel Ilveksessä. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen oheisen linkin kautta: Suomi ja Viro - luonnollinen talousalue

Alihankintamessujen 2013 yhteydessä järjestetään myös Laserosaamista Laitilassa -seminaari, jossa kerrotaan mm. laserhitsauksen ja laserhybridihitsauksen mahdollisuuksista tehokkaamman tuotantoteknologian kehittämisessä. Seminaari järjestetään 25.9. klo 9:15-11:45 Seminaarikeskuksen 2. kerroksessa (Seminaaritila Mars). Osana tilaisuuden ohjelmaa kuullaan Koneteknologiakeskus Turku Oy:n hallinnoiman Protopaja-osahankkeen tuloksista. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: esa.buri(at)laitila.fi

Koneteknologiakeskus Turku Oy:n löydät myös Alohankintamessuilta Turun Seudun Kehittämiskeskuksen yhteisosastolta numero E1020 (halli E).

 


Copyrights 2024 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi