Ajankohtaista

Meriteollisuuden ja merilogistiikan messutapahtuma Navigate 2014 Turussa
24.09.2014

Tiedote 3.3.2014

Turun Messu- ja Kongressikeskus järjestää messutapahtuman nimeltään Navigate 2014, meriteollisuuden ja merilogistiikan messut. Tapahtuman päivämäärät ovat 19.-20.11.

Messukeskus on järjestänyt viimeksi vuonna 2009 meriteollisuuden kontaktimessut. Nyt järjestettävä tapahtuma on sisällöltään ja lähtökohdiltaan laajempi:
− Täysin uutena asiakokonaisuutena tapahtumassa mukana on merilogistiikka, Turun Messu- ja Kongressikeskuksen markkinointipäällikkö Jaakko Mäkikalli valaisee.
− Navigate sisältää näytteilleasettavia yrityksiä, koulutusta, seminaareja, tietoiskuja, verkostoitumista sekä rekrytointia. Asiakokonaisuudet tulevat olemaan ajankohtaisia ja toimialaa palvelevia.

NaviGate-messut vahvistavat alan elinvoimaisuutta ja luotaavat uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön sekä vahvan osaamisen hyödyntämiseen. Tapahtuma onkin saanut alueella innostuneen vastaanoton. Mukaan on lähtenyt jo heti aluksi laaja joukko tahoja, joiden kanssa tapahtumasisältöä kehitellään yhdessä. Aboa Mare, Koneteknologiakeskus, Naantalin satama, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, SKAL, LOGY, Meridiem, Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus Turun ammattikorkeakoulu, Turun Satama, Turun seudun kehittämiskeskus, Turun kaupunki, Turun yliopisto ja Varsinais-Suomen ELY-keskus ovat kaikki mukana messuilla.
− Yhdessätekemisen voima näkyy mm. siinä, että tapahtuma tulee kokoamaan yhteen muutamia jo olemassa olevia toimialan koulutus- ja seminaaritapahtumia, jotka nyt nähdään saman katon alla, toteaa tapahtumaa tekevä projektipäällikkö Sami Pietilä.

− Koska Turun seutu on vahvasti profiloitunut myös Merilogistiikan keskuksena Suomessa, LOGY ry:n Varsinais-Suomen piiri näkee Navigate 2014 -messut erittäin hyvänä avauksena merilogistiikan osaajien kohtauspaikkana ja foorumina, jolle toivotaan laajaa osallistujakuntaa, painottaa puheenjohtaja Antti Pekanheimo, Logy ry Varsinais-Suomen piiri.
− Navigate 2014 –tapahtuma on upea verkostoitumismahdollisuus yrityksille, tutkimus- ja oppilaitoksille sekä muille organisaatioille, toteaa ohjelmajohtaja Mervi Pitkänen, Koneteknologiakeskus Turku Oy. On hienoa, että meriteollisuuden keskeisimmällä seudulla järjestetään näin monipuolinen eri merialat huomioiva tilaisuus, jatkaa ohjelmapäällikkö Juha Valtanen, Koneteknologiakeskus Turku Oy.

Lisätiedot:
Turun Messu- ja Kongressikeskus, www.turunmessukeskus.fi
markkinointipäällikkö Jaakko Mäkikalli, 040 747 9675, jaakko.makikalli@turunmessukeskus.fi
projektipäällikkö Sami Pietilä, puh. 040 503 6292, sami.pietila@turunmessukeskus.fi

Messuesite (pdf)

 


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi