Ajankohtaista

What's Up -työpajat jatkuvat Brasilian, Meksikon ja Kiinan markkinnakatsauksilla
25.09.2014

Kesäkuussa 2014 toteutetun globaalin meriteollisuuden markkinatilannekatsauksen ja sen jälkeen järjestettyjen Norjan, Ranskan ja Venäjän markkinoihin keskittyneiden työpajojen jatkona vuorossa on katsaus Brasilian, Meksikon ja Kiinan markkinoihin. Tilaisuudessa suunnitellaan lisäksi 10-14.11.2014 järjestettävää Brasilian meriteollisuusviikkoa ja matkaa, sekä esitellään Brasiliaan perusteilla olevaa suomalaista FinBraTech koulutus- ja kehittämiskeskusta.

Aika: 14.10.2014 klo 8:45-16:00 

Paikka: Koneteknologiakeskus Turku Oy, Lemminkäisenkatu 28, 20520 Turku, neuvotteluhuone Verstas

Päivän tarkempi ohjelma ladattavissa tästä.

Tilaisuus on maksuton, ja toteutetaan Työ- ja Elinkeinoministeriön TEM Meri-ohjelman rahoittaman Trimmi-hankkeen kautta, jota hallinnoi Koneteknologiakeskus Turku Oy. Osallistua voi valitsemiinsa työpajoihin päivän aikana. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tämän linkin kautta

What’s up -markkinakohtaiset työpajat on foorumi, jonka tarkoituksena on koota strateginen keskustelu yrityksille, jotka pyrkivät uusille meri-, metalli-, offshore -teollisuuden sekä infrarakentamisen markkinoille. Toiminnan tavoitteena on lisätä yhteistoimintaa Team Finland -hengessä ja saattaa aikaan kriittinen massa toimenpiteitä ja suomalaista näkyvyyttä kohdennettuna fokusoidusti eri markkina-alueille. Yhteistyössä osallistujien kanssa työpajoissa määritellään yritysten markkinakohtaiset toimenpidetarpeet ja päätetään käynnistettävistä toimenpiteistä. Tavoitteena on saada suomalaisille yrityksille lisää liiketoimintaa uusista vientimaista.


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi