Ajankohtaista

Avoimet ovet -iltapäivä Koneteknologiakeskus Turku Oy:ssa 15.4.
13.04.2015

Koneteknologiakeskus järjestää kaikille kiinnostuneille avoimet ovet -tapahtuman keskiviikkona 15.4. klo 12 – 17.30 (Lemminkäisenkatu 28). Iltapäivän aikana on mahdollisuus tutustua Koneteknologiakeskuksen oppimis- ja kehittämisympäristöön ja toimintaan. Avoimet ovet järjestetään keskuksen toiminnan 10-vuotisjuhlan kunniaksi. 

Luvassa on esittelyitä ja näytöksiä keskuksen työpisteillä. Mukana ovat Turun Aikuiskoulutuskeskus, Turun ammattikorkeakoulu, Turun ammatti-instituutti, Turun yliopisto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto. 

Koneteknologiakeskus Turku Oy on Suomen oloissa ainutlaatuinen koulutuksen ja osaamisen yhteenliittymä. Se tukee ja edistää yhteistyötä oppilaitosten, tutkimusorganisaatioiden ja yritysmaailman välillä.

Kymmenen vuoden mittaisen historiansa aikana se on tarjonnut yrityksille, opiskelijoille ja tutkijoille modernin oppimis- ja kehittämisympäristön sekä toimivat puitteet työharjoittelulle ja ammatilliselle erikoistumiselle.

Koneteknologiakeskuksen yrityspalveluihin kuuluvat muun muassa syventävä ammatillinen koulutus, koneiden ja laitteiden kehittäminen ja valmistaminen, tuotannon automatisoiminen, prototyyppien valmistaminen sekä mittalaitteiden kalibroinnit.

Toisen asteen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille Koneteknologiakeskus tarjoaa projektitöiden ohjausta ja työharjoittelujaksojen työelämälähtöisen harjoittelupaikan. Päätavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa alueen yrityksille.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi