Ajankohtaista

Koneteknologiakeskus juhlisti 10-vuotistaivaltaan
16.04.2015

Koneteknologiakeskus Turku Oy:n 10-vuotistaivalta juhlistettiin 15.4. Aamupäivällä järjestettiin Vetovoimaa teknologiateollisuuden koulutusaloille – seminaari, joka oli kohdennettu erityisesti eri koulutusasteilla koululaisten ja opiskelijoiden parissa työskenteleville. Seminaarissa keskityttiin mm. teknologiateollisuuden koulutusalojen vetovoimaisuuden parantamiseksi suunniteltuun imago-hankkeeseen ja kuultiin Opetushallituksen yli-insinööri Seppo Valion terveiset.

Iltapäivän aikana yleisöllä oli mahdollisuus tutustua Koneteknologiakeskuksen oppimis- ja kehittämisympäristöön ja toimintaan avoimet ovet -tilaisuuden merkeissä. Päivän päätteeksi järjestettiin cocktail-tilaisuus, jossa kuultiin Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randellin, Stera Technologies Oy:n toimitusjohtaja Heikki Ajangon, Koneteknologiakeskus Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pirkko Keskisen ja toimitusjohtaja Erkki Virkin puheenvuorot.

Päivässä olivat näkyvästi esillä myös Koneteknologiakeskuksen yhteistyöoppilaitokset Turun Aikuiskoulutuskeskus ja Turun ammatti-instituutti, sekä Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto.

Kiitämme lämpimästi kaikkia päivän tapahtumiin osallistuneita opiskelijoita, oppilaitosten, korkeakoulujen ja yliopistojen henkilökuntaa, sekä muita sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita!


Lue tästä Turun kaupungin tiedote aiheesta


Y-lehden artikkeli Koneteknologiakeskuksen 10-vuotisjuhlasta

 

 


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi