Ajankohtaista

Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnot tulevat taas – Ehdota palkinnonsaajaa!
10.02.2016

Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnot jaetaan tänä keväänä jo 14. kerran ja myös tänä vuonna yleisöllä on mahdollisuus ehdottaa palkinnonsaajia. Palkintojensaajat julkistetaan viime vuoden tapaan Creative Business Camp -tapahtumassa, joka järjestetään 19.4. Logomossa.

Palkintoehdokkaita voi äänestää helmikuun loppuun asti täällä, Palkintokategorioita on kolme: rohkea uudistaja, kasvua edessä ja syntyjään kansainvälinen.

Viime vuoden syntyjään kansainvälinen -palkinnon saaja, Foodduck, on täyttänyt yritykseen kohdistuneita odotuksia.
- Toiminta on jatkunut suunnitelmien mukaan, toimitusjohtaja Timo Sorsavirta sanoo.
- Lupaukset kansainvälistymisestä saivat vuoden 2016 alussa lisää katetta, kun julkistimme yhteistyön elintarvikejätti Orklan kanssa.
Orkla on pörssiyritys, jonka liikevaihto oli vuonna 2014 yli kolme miljardia euroa. Norjalaisyritys osti osan FD Holding Oy:stä, joka hallinnoi FOODDUCK®-leviteannostelijaan liittyviä teollisoikeuksia ja patentteja.
- Kaupallisessa mielessä olemme ulkomailla vielä tunnusteluvaiheessa, mutta merkittävä kansainvälinen peluri on nyt saatu mukaan, Sorsavirta myhäilee. Foodduck palkittiin Born Global – syntyjään kansainvälinen -kategoriassa viime vuoden kesäkuussa Logomossa. Palkintoraati antoi yritykselle tunnustusta suomalaisen innovaation viemisestä maailmalle.
- Palkinto oli hieno tunnustus meidän tekemästä työstä, varsinkin kun ottaa huomioon, ketkä palkinnon ovat aiemmin saaneet, Sorsavirta sanoo.
- Se oli viesti niin itselle kuin meidän kaikille työntekijöille, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Ehdota Turun seudulla toimivia yrityksiä vuoden 2016 Entrepreneurial Spirit of Turku -palkintojen saajiksi täällä


Lisätiedot: Olli Hakala, olli.hakala@turku.fi


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi