Ajankohtaista

Laivasuunnittelijan rekrykoulutuksen haku on käynnissä!
23.08.2018

Työttömillä tai työttömyysuhan alaisilla jo valmistuneilla opiskelijoilla on nyt mahdollisuus hakea laivasuunnittelijakoulutukseen. Rekrykoulutus laivasuunnittelijaksi järjestetään yhteistyössä laivateollisuuden yritysten sekä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Turun kaupungin kanssa. Koulutus kestää 4kk, jonka jälkeen on tarkoitus saada työsopimus.

Meriteollisuusyritykset kaipaavat hyviä hakijoita rekrykoulutukseen ja hyviä työntekijöitä palvelukseensa. Kyseessä ei ole harjoittelupaikka, vaan tarkoitus on löytää vakituisia työntekijöitä, jotka saavat ensin laivasuunnittelualan pohjatiedot. Viime vuoden opiskelijoista kaikilla on työsopimus yrityksiin, jotka valitsivat hakijat koulutukseen.

Tarkoin rajattua hakijaprofiilia ei ole. Yleisvaatimuksena on tekninen osaaminen. Pääosin opiskelijat ovat olleet diplomi-insinöörejä sekä insinöörejä, mutta esimerkiksi kemian tai fysiikan osaajia on valittu, teolliset muotoilijat ovat päätyneet LVI- ja sisustuspuolen hommiin sekä laivakapteenit ovat haluttuja yleisosaamisensa vuoksi. Nyt alkaa myös laivasähkösuunnittelulinja, jonne kaivataan sähköalan osaajia.

Yritykset sijatsevat pääosin Turussa ja sen ympäristössä, mutta esimerkiksi raumalainen telakkayhtiö on myös mukana. Lopullinen sijoituspaikka riippuu yrityksestä ja työtehtävistä.

Lähetä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä!

Lisätietoa koulutuksesta: 

www.laivasuunnittelija.fi
https://www.facebook.com/laivasuunnittelija.fi/

Yhteystiedot

Tuomas Patjas
+358 44 538 6945
tuomas.patjas[at]turku.fi
www.laivasuunnittelija.fi

Antti Niiles
+358 45 671 0813
antti.niiles[at]turku.fi
http://www.laivasuunnittelija.fi


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi