Ajankohtaista

Teknologiatiistain ohjelmaa pääkirjastossa 26.11.2019
11.11.2019

#teknologiatiistai #tekniikantekijä Tervetuloa valtakunnallisen Teknologiatiistain viettoon Turun kaupunginkirjastolletiistaina 26.11. klo 10 – 14 välisenä aikana.

Tilaisuus on suunnattu yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikan alan opinnoista ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa, sekä niille, jotka vielä pohtivat, mihin kannattaisi hakeutua opiskelemaan.

Toivomme ennakkoilmoittautumista linkistä https://link.webropolsurveys.com/EP/E6E37322E58ECB5A.

Päivän vierailu koostuu kiertelystä rastipisteillä, joissa on tekemistä ja kokemista tekniikan eri osa-alueilta. Toiminnallisilla rasteilla kerrotaan opiskelumahdollisuuksien lisäksi mm.

- virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä opinnoissa ja työelämässä
- robotiikasta
- turkulaisesta laivanrakennuksesta ja hitsauksen uusimmista teknologioista
- 3D-tulostuksesta

Rasteilla suoritettavan teknologiapassin saa suoritettua n. 45 minuutissa. Palkintoja luvassa!

Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumasta facebookissa https://www.facebook.com/events/516522345855523/.

Tilaisuuteen voi saapua vapaasti, mutta ruuhkien ennakoimiseksi ja välttämiseksi, ilmoitathan tulostasi!

Kello 16 – 17 järjestämme lisäksi pääkirjaston Studiossa tekniikan alan opintojen info- ja keskustelutilaisuuden. Tilaisuudessa on mukana mm. koulutuspäällikkö Sari Stenvall-Virtanen Turun Teknologiakampukselta, työelämälehtori Matti Raho Turun kaupungilta, kone- ja talotekniikan opinto-ohjaaja Milla Lindström, sekä amk:n opiskelijoita. (Ilmoittautuminen tähän myös yllä olevasta linkistä).

Tilaisuus järjestetään osana LIVE - lisää vetovoimaa -hanketta. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa tekniikan koulutusalojen vetovoimaa ja edistää koulutuksesta koulukseen/työelämään siirtymistä. Lisätietoa hankkeesta: https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=S21297.

Teknologiatiistain virallinen logo


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi