Ajankohtaista

MiKo2021-webinaari 10.-11.6.2021
02.03.2020

MiKo2021 – Mittaukset konepajassa –webinaari

Suomen Laatuyhdistyksen metrologiajaos (pituusklubi) ja Koneteknologiakeskus Turku Oy järjestävät perinteisen Mittaukset konepajassa –seminaarin Turussa 10.-11.6.2021. Seminaari on suunnattu valmistuksesta, laadunvalvonnasta, suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille, joiden työhön konepajatekniset mittaukset ja kalibrointitoiminta vaikuttavat.

MiKo2021 -seminaari toteutetaan kokonaan virtuaalisena webinaarina, jossa alustana käytetään "perus teamssistä" poikkeavaa ohjelma-alustaa, joka tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ja osallistumismahdollisuuksia.

MIKO2021 tarjoaa osallistujille tietoa uusimmista mittausmenetelmistä ja tarjoaa kattavan tietopaketin ajankohtaisista aiheista. Webinaarin tauoilla pääset tutustumaan yhteistyökumppaneiden osastoille. Tapahtuma taltioideen ja pystyt palaamaan mielenkiintoisiin aiheisiin uudelleen ja uudelleen koko loppuvuoden ajan.

Webinaariin osallistujat saavat henkilökohtaisen linkin muutamaa päivää ennen tapahtumaa. Linkki toimitetaan sinulle sähköpostilla.Webinaarin hinta on 250 €/hlö (alv 0%).

Webinaarin ohjelma ja ilmoittautuminen mikoseminaari.fi sivun kautta.

 


Copyrights 2023 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi