Ajankohtaista

3D & New Materials -messut 29.11.-1.12.2022
25.11.2022

Koneteknologiakeskus on mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä 3D & New Materials -messuilla 29.11.-1.12.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme B 100, jolta löydät myös Turun yliopiston ja Turun ammattikorkeakoulun.

Samaan aikaan Tampereella järjestetään myös metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja sekä pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo.

"Konepajan ja Nordic Welding Expon tämän vuoden teemoina ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Tapahtumakaksikko avaa näkymän uuden ajan vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin. Kehittyneimpien koneiden lisäksi paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Uudessa 3D & New Materials tapahtumassa tulostamisen kokonaisuus on kattavasti esillä kehityksestä lopputuotteeseen, esitellen myös alan uusimmat materiaaliratkaisut valmistavaan teollisuuteen. Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials -tapahtumakokonaisuus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka alan ammattilaisille, tulevaisuuden osaajille sekä kiinnostavimmille yrityksille. Upeiden näytteilleasettajien lisäksi luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, esityksiä ja näytöksiä, seminaareja sekä työpajoja." https://www.3dnewmaterials.fi/fi/tiedote/innovatiivisimmat-ratkaisut-ja-kehittyneimmat-koneet-tampereella/

 


Copyrights 2024 © Koneteknologiakeskus Turku Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi